Wie zijn wij

/Wie zijn wij
Wie zijn wij 2018-09-14T10:58:04+00:00

KV Zwembaden is een familiebedrijf waar de klanten geen nummers maar mensen zijn. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd voor onze klanten om gezamelijk tot het zwembad van hun dromen te komen.

Onze zwembaden worden rechtstreeks geproduceerd in ons fabriek en daardoor kunnen wij zeer korte levertermijnen en uitstekende prijzen hanteren. Verder verkopen wij alleen energiezuinige, volautomatische toestellen zodat u slechts een minimum aan onderhoud heeft.

Onze offertes zijn uiterst gedetailleerd en bevatten geen adertjes onder het gras. U krijgt een all-in offerte zodat u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

U kan een offerte aanvragen via ons contactformulier of u neemt telefonisch contact met ons op zodat we ter plaatse kunnen komen, de situatie van de woning en de tuin kunnen bekijken en onmiddellijk tot een correcte offerte kunnen komen. Deze word dan nog ter plaatse opgemaakt. U hoeft niet langer op een prijs te wachten.

4 weken na ondertekenen van de offerte, kan het zwembad in de meeste gevallen geleverd en geplaatst worden. Na max. 1 week (afhankelijk van de uit te voeren werken) kan u reeds genieten van uw nieuw zwembad.