top of page
BFZ
Polypropyleen zwembad

Lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals

Klacht neerleggen kan via klachtenformulier

KV Zwembaden in Putte is lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals. Die sectorvereniging is uw garantie op kwalitatief werk en uw bescherming in geval van klachten. Want die kan u makkelijk indienen via het klachtenformulier.

zwembad-welnessprofessionals_logo_NL sans fond.png

Strenge voorwaarden

Als zwembadaannemer word je niet zomaar toegelaten tot de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals. Daarvoor moet je aan bepaalde minimumvereisten voldoen op vlak van financiële stabiliteit en vakkennis. Pas wanneer u kan aantonen dat uw onderneming in staat is om op een professionele manier topkwaliteit af te leveren, wordt u lid van de Federatie. Dat KV Zwembaden in Kampenhout dit lidmaatschap kan voorleggen is dus een mooie bescherming die u als klant geniet.

Meer dan een nuttige informatiebron

De federatie levert u als klant een heleboel nuttige informatie aan over zwembaden. Neem zeker eens een kijkje op de website en laat u inspireren door de vele informatieve filmpjes en data die u er terugvindt. Zo kunt u zich grondig en correct informeren over alles wat u moet weten voor u uw eigen zwembad laat aanleggen. 

Klachten? Dien ze in via de Federatie

Een andere belangrijke garantie die u geniet wanneer u kiest voor een bij de Federatie aangesloten aannemer: u kunt via de Federatie een klacht indienen wanneer er fouten of onvolkomenheden zijn waarvoor de aannemer geen oplossing aanreikt. U vindt het klachtenformulier op de website van de Federatie. Vul het indien nodig zorgvuldig in en vertrouw op bemiddeling door de Federatie tussen uzelf en de aannemer in kwestie. Zo krijgt u een bijkomend aanspreekpunt dat uw klacht ernstig neemt.

Informeer uzelf via de Federatie

Bent u van plan om een eigen zwembad te laten plaatsen? Informeer u dan zeker eerst grondig en correct via de website van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals. Zo loopt u nooit in zeven sloten tegelijk en bent u zeker van een professionele keuze voor de aannemer die u selecteert. 

CONTACTEER ONS

Op zoek naar een professionele zwembadaannemer voor de realisatie van uw eigen zwembad? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page