top of page
WERKWIJZE
Polypropyleen zwembad

Onze werkwijze uitgelegd in vijf stappen

Van concept tot uitvoering

Wie ervoor kiest om in zee te gaan met KV Zwembaden in Putte is zeker van een feilloze totaalaanpak waarbij ontzorging centraal staat. Wij zijn niet alleen uw enige aanspreekpunt voor de opmaak van uw offerte, maar zijn ook elke dag ter plaatse voor de opvolging van uw werken. In vijf stappen bezorgen we u het zwembad van uw dromen.

DAG 1

Technische installatie

Als allereerste stap in de constructie van uw zwembad voorzien we de nodige technische installaties zodat we alle toestellen vlot kunnen aansluiten in een latere fase. Een goede voorbereiding garandeert ons een vlotte uitvoering in de volgende fases.

DAG 2

Graafwerken

Op dag twee van de werkzaamheden zorgen we voor een efficiënt graafwerk. De put voor de plaatsing van uw zwembadkuip wordt voorzien en alle overbodige grond wordt afgevoerd.

DAG 3

Plaatsing van chape en isolatieplaten

Na de uitgraafwerken is het de hoogste tijd om de chape en isolatieplaten te voorzien. Die zorgen voor een stevig fundament voor de zwembadkuip en verzekeren een stabiele constructie.

DAG 4

Plaatsing van zwembad en aanvulling

Nu volgt het meest zichtbare werk, de plaatsing van het zwembad. Daarna zorgen onze ervaren medewerkers voor alle noodzakelijke aanvullingen van chape aan het zwembad. Daarmee naderen we stilaan het eindpunt en komt het moment in zicht waarop u eindelijk van een welverdiende plons in uw eigen zwembad kunt genieten.

DAG 5

Plaatsen van boordstenen en rolluik

De finale stappen in de constructie van uw droomzwembad is het plaatsen van de boordstenen en het rolluik waarmee u het zwembad kunt afdekken en vermijdt dat stof en afval in het water terechtkomen. Met deze laatste puntjes op de i is uw zwembad nu echt af. Genieten maar!

CONTACTEER ONS

Bent u benieuwd hoe we uw zwembadproject tot een goed einde brengen? Neem dan nu contact op met KV Zwembaden in Putte voor een deskundig antwoord op al uw vragen!

bottom of page