top of page
ONDERHOUD
Polypropyleen zwembad onderhoud

Onderhoudsdiensten voor uw zwembad

24/7 bereikbaar bij problemen

Wie een zwembad bezit, doet er meer dan goed aan om het ook goed te onderhouden. Een correct onderhoud van uw zwembad zorgt ervoor dat u nog veel langer geniet van uw zwemkom in de beste omstandigheden.

Onderhoud

Geen onderhoudscontract nodig

Bij KV Zwembaden in Putte hangt u zeker niet vast aan een onderhoudscontract. Wij komen ook zonder een dergelijke overeenkomst bij u ter plaatse voor een deskundig onderhoud van uw zwembad. We maken het winter- of lenteklaar en kijken daarbij alle onderdelen van uw zwembad zorgvuldig na. 

Ook losse onderdelen te koop

U kunt bij ons ook losse onderdelen en producten kopen. Zo bieden we glassubstraat, pH, chloor en dergelijke producten aan. Ook voor een nieuwe filter of pomp bent u bij ons aan het goede adres. 


Altijd bereikbaar via WhatsApp


Een probleem met uw zwembad duikt vaak op de meest onmogelijke momenten op. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar via WhatsApp en proberen we op die manier alvast te helpen. Lukt dat niet? Dan komen we uiteraard graag bij u langs voor een diagnose en herstelling.

onderhoud zwembad

Onderhoudstips voor uw zwembad

Dankzij deze tips kunt u er zelf voor zorgen dat uw zwembad langer meegaat.

  • Doe eerst en vooral elke week een backwash.

  • Reinig en ledig uw skimmers ook wekelijks en zorg dat er voldoende chloor en ph in de vaten zit.

  • Gebruik geen schoonmaakmiddelen voor de reiniging van de badkuip en maak het zwembad schoon met een eenvoudig wondersponsje (geen schuursponsje).

CONTACTEER ONS

Wilt u meer weten over de onderhoudsmogelijkheden van uw zwembad door KV Zwembaden in Putte? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

bottom of page